Fotogalerie Den otevřených dveří s Kinetics

Den otevřených dveří s Kinetics byl vážně skvělý!

Moc Vám všem ze srdce děkujeme!!! Tak vysoká účast po dvou covidových letech, kdy jsme žádné akce nemohli pořádat, opravdu nesmírně potěšila!

Děkujeme Vám všem zákaznicím, které jste si udělaly čas a přišly nás podpořit nejen příjemnou pohodovou atmosférou, ale i nákupem skvělých hypoalergenních produktů značky Kinetics a Bio-nails. Potěšilo nás, že jste k nám jeli i z velkých dálek - z Bratislavy, Žiliny, Ostravy, Olomouce i Brna! Zároveň přišli místní i přespolní, včetně dlouholetých zákaznic z okolí. Nesmírně si vážíme Vaší důvěry a věříme, že námi nabízené produkty Vás budou spolehlivě provázet ve Vašem profesionálním manikérském i pedikérském životě.

Naší snahou bylo, abychom na naší prodejně vytvořili přátelskou, pohodovou atmosféru, s dobrůtkami a Proseccem, které k tomu patří, ale také jsme se snažili Vás co nejlépe seznámit s vysoce kvalitními profesionálními hypoalergenními produkty, které jinde nenajdete, navíc pro profesionálky za velkoobchodní ceny! Těší nás Vaše pozitivní hodnocení naší dlouho plánované akce a budeme se na Vás těšit zase někdy příště!

A nyní se prosím spolu s námi potěšte fotkami a videi z této příjemné neformální akce a najděte tam i sebe, pokud jste u nás v tento den byly :-)) Ještě jednou velké díky Vám všem za účast.

Eva a Ivan + tým Bio-nails Kamilka, Nikolka, Viki a skvělá nehtová designérka Mária Hubočanová

FOTOGALERIE 

IMG_20220324_173322