Naše první negativní hodnocení na Heuréce

Naše první negativní hodnocení na Heuréce

zakoupeno v BIO nails před 1 týdnem

Nedoporučuje obchod

Sklamalo ma to zaplatila som 50e a napriek tomu ze su Bio a bez hemy tak ajtak ma svrbela pokožka.

Alergie na gelové nehty

Reakce obchodu BIO-nails

Hezký den, slečno,
věřte, že mě opravdu moc mrzí, že se Vás problém s alergiemi na gelové produkty nevyřešil. Mrzí mě také, že Vaše hodnocení je anonymní, neboť jinak bych Vás zcela určitě kontaktovala a probrala bych s Vámi vše, jak jste postupovala a jaké jste mohla případně udělat chybky, neboť někdy se nám stává, že zákaznice si nepřečte náš velice důležitý článek ohledně problematiky alergií a nedozví se tak, jak moc důležité je dodržet velice přísné podmínky, které souvisí s použitím nových hypoalergenních produktů.

Nedozví se například, že je zapotřebí mít úplně všechny produkty od A až do Z hypoalergenní, a to nejen předpřípravné tekutiny, jako je Nail prep na dehydrataci nehtů, ale také přilnavač (Primer Bonder) bez obsahu Hemy a dále pak celý gel lakový sytém - tedy bázi, barevný gel lak i ukončovací gel lak. Je také nutné odložit všechny původní pomůcky, ve kterých je navždy uložen prach z původních nehypoalergenních produktů - jedná se o všechny pilníky, pěnové pilníky, bloky, oprašující štětce či kartáčky. Pokud jsou tyto "původní" pomůcky použity, alergie se opět dostaví.

Dále pak je nutné velice pečlivě zdezinfikovat veškeré nástroje, například zatlačovače kůžičky, seřezávače kůžičky, atd., včetně uv/led lampy, a to proto, že je na nich také prach z předešlých nehypoalergenních produktů a tento prach opět může způsobit alergii. Proto, pokud se žena chce vyzkoušet nové hypoalergenní produkty, musí investovat nejen do samotného gel lakového systému (báze, barva, top), ale je nutné si pořídit i zcela nové tekutiny (Nail prep, přilnavač No hema) a dále také nové pilníky, pěnové pilníky, oprašující kartáčky atd.

Ten samý princip pak platí i u gelové modeláže, kdy je potřeba navíc si zakoupit zcela NOVÝ ŠTĚTEC NA GEL. Pokud totiž by se ponořil starý štětec, který byl dříve namočen v klasickém nehypoalergenním gelu, do nového gelu, tak tento nový gel je tímto štětcem ihned kontaminován tzv. kyselinami a z Vašeho nového produktu se ihned stává pro Vás nepoužitelný gel. Obecně u žen alergiček navíc platí, že si musí dávat veliký pozor na to, aby jim jakýkoli produkt nestekl ke kůžičce a tedy se jí nedotkl.

Všechny tyto nesmírně důležité informace máme podrobně popsány v našem článku Alergie na uv gel a gel lak - rady a doporučení. Tento článek máme na několika místech na našich www stránkách, aby jej naše zákaznice - alergička - nemohla minout. Najdete jej jak v sekci Blog, tak také v sekci Vše pro alergiky, dále pak na úvodní straně našich stránek, dále pak v pohyblivém baneru našich stránek a také i v odkazech u hypoalergenních produktů.

Přesto se však někdy stane, že si zákaznice tohoto článku nevšimne. A díky tomu se také nedozví další velice důležitou informaci. Otevřeně v našem článku píšeme, že žádný hypoalergenní produkt na světě nemůže konkrétní ženě alergičce zaručit, že se jí alergie i po použití těch nejšetrnějších produktů přesto nedostaví.

hypo alergenní

Přesně se v našem článku píše toto:

Na závěr je nutno říci, že někdy ani hypoalergenní gelové produkty nezaručí, že se alergie nedostaví. Každé lidské tělo je zkrátka originál a alergie se bohužel projevují v mnoha rozdílných podobách. V takové chvíli je ideální navštívit lékaře - alergologa, který by měl dokázat stanovit, na které složky nebo složku přesně jste alergická. Při podrobném průzkumu složení jednotlivých hypoalergenních produktů většinou dokážeme najít takový, který konkrétní složku neobsahuje.

Všechny mé zákaznice, které se mnou komunikují, ať už telefonicky nebo písemně, vždy prosím, aby se mě po použití našich hypoalergenních produktů ozvaly a daly mě vědět, jak to s alergií dopadlo. Věřte, že to udělá naprostá většina z nich, že se mě opravdu velice často ozývají a většinou se společně radujeme :-)) Samozřejmě se ale také občas stane, že i po dodržení veškerých rad se bohužel alergie i tak dostaví. Věřte, že tyto chvíle nemám ráda a vždy mě to velice mrzí. Pomoci se ode mě ale nakonec dostane každé ženě. I když je někdy potřeba se s gelovými produkty rozloučit, stále máme co nabídnout i formou klasických laků, které vytváří dokonalý efekt gelového nehtu.

Krásné nehty zkrátka může mít každá z Vás, jen je potřeba vědět, jak na to :-))
Pokud dodržíte vše, co jsem doporučila, tak se s vysokou pravděpodobností alergie neprojeví. Dle mých soukromých statistik existuje jen cca 6% žen, které nemohou mít ani hypoalergenní gelové produkty. Jak již bylo řečeno, bohužel, vždy se může najít jedinec, který bude alergický i na tyto mnohem šetrnější produkty.
Přeji Vám, abyste mezi ně nepatřily a aby Vám naše kvalitní produkty přinášely jen radost z krásných nehtů.

Zde je odkaz na článek Alergie na UV gel a Gel lak.

Součástí tohoto článku jsou navíc i velice podrobné odkazy na konkrétní systémy úpravy přírodního nehtu, tak, aby každá žena alergička přesně věděla, co vše bude potřebovat doslova od A až do Z pro konkrétní systém, pro který se rozhodne. Jsou tam tedy prokliky na všechny produkty a tím je pro ženu alergičku snažší se orientovat v těchto produktech a má tak jistotu, že se dívá a nebo si kupuje hypoalergenní produkt, který je pro ni vhodný.

Alergie jsou zkrátka velice specifické a individuální, prostě takto to bohužel je, že co sto ženám bude vyhovovat, tak té sté první nemusí. V takovém případě opravdu již žena alergička by měla zkusit udělat pro sebe důležitý krok - navštívit lékaře specialistu - alergologa, který by jim měl určit, na kterou konkrétní složku gelových produktů má alergii a pak se opravdu moc snažíme podle složení naleznout takový produkt, který by tuto složku neobsahoval.

Samozřejmě, že se stává, že takový gelový produkt nenalezneme. A v tom případě pak těmto ženám doporučujeme skvělé klasické laky Solargel od značky Kinetics, které mají zcela jiné složení, než gelové produkty. Tyto laky jsou rychleschnoucí, výdrž mají 7 dnů a navíc vytváří perfektní dojem gelového nehtu. Odlakujete je jakýmkoli odlakovačem. U tohoto laku se nám za celých 10 let, co jej prodáváme, nestalo, že by na něj nějaká citlivá žena alergička měla reakci. Tyto laky Vám tedy doporučuji na vyzkoušení :-))

Kinetics

Na závěr bych chtěla říci, že jsem vděčná za to, že většina mých zákaznic alergiček se mnou komunikuje, a to jak písemně, tak i telefonicky na mém čísle 777075875. Jsem ženám k dispozici jako poradna ve všední dny prakticky od rána do večera a nikoho s radami neodmítnu ani o víkendech. Problém s alergiemi na gelové produkty je totiž poměrně závažná věc, což je vidět i v mém výše zmiňovaném článku, ve kterém je ukázka fotografií mých zákaznic, jak to vypadá, když se alergie na gelové produkty projeví v plné síle.


Přeji Vám hezké dny, ať se Vám daří nejen v osobním životě, ale i pracovně a samozřejmě Vám také přeji krásné a zdravé nehty bez alergií.


Eva Klug Plachá - majitelka kamenného obchodu Zlín a e shopu Bio-nails se specializací na hypoalergenní gelové produkty
12 let zkušeností s prodejem i poradenstvím v oblasti alergií na gelové produkty