Velkoobchodní ceny pro profesionálky

Milé profesionálky -  nehtové designérky, pedikérky, nakupujte u nás za velkoobchodní ceny! 

 
     Jsme přesvědčeni, že tohle je správná cesta, která je spravedlivá vůči Vám, které jste investovaly nemalé finance do svého vzdělávání, získání ŽL a dalších nákladů, spojených s provozováním Vaší činnosti.
 
     Každá profesionálka s živnostenským listem na obor manikérka - pedikérka by měla profesionální nehtovou kosmetiku nakupovat za nižší ceny, než ženy pro domácí využití. Stačí se tedy zaregistrovat na našich stránkách jako velkoobchodník a zaslat nám mailem či na WhatsApp kopii živnostenského listu, který souvisí s oborem manikúra - pedikúra (nevztahuje se na obor kosmetička, kadeřnice či jakoukoli jinou činnost). Tuto kopii prosím zasílejte na náš mail info@bio-nehty.cz a nebo na WhatsApp číslo 777075875 - Eva Plachá.
 
     Profesionálky, které jste již zaregistrované jako běžný zákazník, kontaktujte nás mailem nebo telefonicky a my Vám po prověření Vašeho ŽL sami velkoobchodní registraci nastavíme. 
 
     Po prověření Vašeho ŽL v systému ARES Vám na našem e shopu nastavíme registraci velkoobchodního partnera. Poté po přihlášení se Vám budou u jednotlivých produktů hypoalergenních značek Bio-nails, Kinetics a dále značky EMI zobrazovat nižší velkoobchodní ceny.
 
sleva
 
     Navíc Vám nabízíme možnost zasílání videopostupů a informací o novinkách, které celoročně pro Vás připravujeme.
 
     Pokud byste měly zájem, srdečně Vás zveme do naší prodejny ve Zlíně, ve které Vám rádi a ochotně předvedeme celý náš sortiment a necháme Vás na vlastních rukou vyzkoušet produkty, o které se zajímáte. Vždy se u nás setkáte s přátelskou rodinnou atmosférou a snahou Vám vyjít vstříc.
 
     Pokud Vám cokoli nebude jasné a nebo se na cokoli budete chtít zeptat, určitě Vám vše rádi zodpovíme písemně prostřednictvím našeho mailu info@bio-nehty.cz a nebo ještě lépe telefonu 777075875 - Po - Pá 9 - 17 h.
 
     Eva Plachá a tým BIO-nails