Velkoobchodní ceny pro profesionálky

Milé profesionálky -  manikérky a  pedikérky, nakupujte u nás za velkoobchodní ceny! 

Profesionální hypoalergenní nehtová kosmetika BIO NAILS a KINETICS je zárukou vysoké kvality a spokojenosti Vás i Vašich klientek.
 
Jsme přesvědčeni, že tohle je správná cesta, která je spravedlivá vůči Vám, které jste investovaly nemalé finance do svého vzdělávání, získání ŽL a dalších nákladů, spojených s provozováním Vaší činnosti v oboru.
 
Každá profesionálka s živnostenským listem na obor manikérka - pedikérka by měla profesionální nehtovou kosmetiku nakupovat za nižší ceny.
Stačí se tedy zaregistrovat na našem českém webu www.bio-nails.cz nebo na slovenském webu www.bio-nechty.sk jako velkoobchodní odběratel.
Při registraci prosíme o pozornost, zda-li se opravdu registrujete jako velkoobchodní odběratel, ne jako koncový zákazník. 
Nezapomeňte vyplnit důležitý údaj Vaše IČO
Po zaregistrování nás kontaktujte  s žádostí o schválení velkoobchodního ceníku
info@bio-nehty.cz   
WhatsApp 
 +420777075875  
Profesionálky, které jste již dříve zaregistrované jako běžný zákazník, kontaktujte nás mailem nebo telefonicky a my Vám po prověření Vašeho ŽL v systému ARES sami velkoobchodní registraci nastavíme. a schválíme.
Po schválení velkoobchodního ceníku, když se přihlásíte pod Vaším heslem na našich webech, tak u jednotlivých produktů hypoalergenních značek BIO NAILS a KINETICS se Vám budou zobrazovat nižší velkoobchodní ceny. Slevy se pohybují až do výše mínus 30%.
Velkoobchodní registrace na našem webu se nevztahuje na obory kosmetička, kadeřnice či jakékoli jiné činnosti. Je určena pouze pro manikérky a pedikérky. Děkujeme za pochopení.
 
    
slevaCeloročně Vás čekají také různé  akce typu 2+1 zdarma, cenově zvýhodněné KITY, novinky a videoukázky, které pro Vás natáčíme! Každoroční Den otevřených dveří vždy v březnovém termínu na naší prodejně ve Zlíně je celoročním vyvrcholením naší práce a oslavou vzájemné spolupráce s Vámi.
 
 
Srdečně Vás zveme do naší prodejny ve Zlíně, ve které Vám rádi a ochotně předvedeme celý náš sortiment a necháme Vás na vlastních rukou vyzkoušet produkty, o které se zajímáte. Vždy se u nás setkáte s přátelskou rodinnou atmosférou a snahou Vám vyjít vstříc. Využijte našeho poradenství i individuálního školení.
 
Pokud Vám něco nebude jasné a nebo se na cokoli budete chtít zeptat, určitě Vám vše rádi zodpovíme:
info@bio-nehty.cz , on line chat,  +420777075875 
Otevírací doba naší prodejny Zlín Po - Pá 9.30 - 17 h, So 9 - 12.30h
 
Máte zájem o katalogy značek  BIO NAILS nebo KINETICS? Rádi Vám je zašleme. 
 
Chcete se registrovat v naší MAPĚ PROFESIONÁLEK? Rádi Vás v ní uvedeme.
 
Staňte se součástí naší BIO NAILS rodiny a sledujte naše sociální sítě, označujte nás a pochlubte se Vaší prací.
 
 
SLEDUJTE NÁS
facebook-logo-web instagram-logo-web youtube-logo-web tiktok-logo-web
 
 
Eva Klug Plachá + Ivan Klug a tým BIO NAILS