Valentýnské dárky

Valentýnské dárky: Jak udělat Valentýna osobním a nezapomenutelným

Blíží se 14. února a s ním i jeden z nejoblíbenějších svátků věnovaných lásce a romantice - Valentýn. Pro mnohé z nás je to příležitost vyjádřit své city a vděčnost vůči těm, které máme rádi. Ale odkud pochází tento svátek a jaké jsou vhodné dárky pro tuto příležitost?

Historie Valentýna sahá až do Římské říše, kde byl svátek zasvěcený svatému Valentýnovi, patronu zamilovaných. Jedna z nejznámějších legend o svatém Valentýnovi vypráví o tom, jak pomohl milencům, když císař Claudius II. zakázal sňatky vojákům, protože věřil, že nezadaní muži jsou lepší bojovníci. Svatý Valentýn se postavil proti tomuto zákazu a uzavřel tajné sňatky. Za své odvážné činy byl však popraven, a tak se stal mučedníkem lásky.

Dnes se Valentýn slaví po celém světě jako den, kdy se vyjadřují city prostřednictvím dárků a projevů lásky. A co by mohlo být lepším dárkem než něco, co udělá vaši drahou polovičku šťastnou a přitom ji upomene na vaši lásku?

Pro ženy existuje mnoho romantických dárků, které určitě potěší. Manikúrní sada k úpravě přírodních nehtů je skvělým dárkem pro ženu, která ráda pečuje o svou krásu. Sada obsahuje hypoalergenní laky, což znamená, že je vhodná i pro citlivou pleť. Navíc je celá sada zabalena do krásné sametově hebké taštičky od dánské značky JJDK, což udělá z tohoto dárku opravdový klenot.

 

 

Dalším skvělým valentýnským dárkem jsou italské parfémy od značky Derbe. Tyto parfémy nejenom krásně voní, ale také přinášejí špetku luxusu do každodenního života. Výběr vůní je široký, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyjádří vaše city.

  

 

Pokud hledáte něco pro péči o tělo, můžete sáhnout po úžasné kosmetice z Anglie. Tato kosmetika je známá svými nádhernými vůněmi a kvalitními ingrediencemi. Vaše partnerka si tak může dopřát relaxaci a chvíle péče o své tělo, což je vždy vítaným dárkem.

kosmetika z Anglie   English soap

 

 

A jaký dárek k Valentýnu pro přítele?

I pro ně existují skvělé dárky, které je potěší. Italská kosmetika značky Derbe - Terre di Amerigo nabízí hypoalergenní produkty v péči o pokožku namáhanou holením, které muži ocení. Tato sada obsahuje vše potřebné pro dokonalý rituál holení, a navíc je zakončena velmi příjemnou parfémovanou vodou, která dodá muži sebevědomí a svěžest po celý den.

italská kosmetika

 

 

Celkově platí, že valentýnský dárek je důležité vybrat dle osobního vkusu svého partnera. Vždy je dobré pamatovat na to, co by jim mohlo udělat radost, a přidat k valentýnskému dárku malý vzkaz, který vyjádří vaše city. Ať už se rozhodnete pro kosmetiku, parfémy nebo něco úplně jiného, věřte, že vaše snaha bude oceněna a Valentýn se pro vás stane nezapomenutelným svátkem plným lásky a radosti.