Výzva všem ženám s alergiemi na gel laky a UV gely!

Výzva a pozvání všem ženám s alergiemi na uv gely, gel laky a laky na nehty , profesionálkám i všem ostatním, které jste se rozhodly pracovat s BIO nehtovou kosmetikou a nabídnout svým zákaznicím hypoalergenní gelové produkty
 
Domluvte si s námi termín na vyzkoušení našich hypoalergenních produktů - uv/led gel systém BIO nails nebo Truscada, gel lak systém  Truscada, jednoduchý lak do lampy BB lak od Bio nails a nebo klasický lak na nehty Solargel - v naší prodejně v centru  Zlína! Otestujte je přímo na Vašich rukou a zjistěte, že se alergické reakce bát nemusíte. Jsme připraveni Vám pomoci s jakýmkoli problémem, týkajícím se Vašich nehtů. Otevřeno máme i v sobotu! Jsme ochotni kvůli Vám zůstat na prodejně déle, kdybyste byly z daleka - necháme Vás produkty vyzkoušet a otestovat. Využijte této skvělé možnosti a udělejte si příjemný výlet do Zlína. Naše pozvání platí jak pro profesionálky, tak také pro běžné zákaznice pro domácí využití.
 
A Vy ostatní? Nečekejte, až se alergie projeví.....Kupte si rovnou šetrné netoxické produkty, které skvěle drží a zároveň chrání Vaše přírodní nehty. Ty by vždy měly být nejen krásně upravené, ale především zdravé.