Den otevřených dveří 14. 3. 2024

Milé ženy - profesionálky manikérky, nehtové designérky, pedikérky a samozřejmě i Vy všechny ostatní, naše milé zákaznice, které máte rády luxusně upravené nehty bez kompromisů a pochybností!

Přijměte srdečné pozvání do naší prodejny BIO-NAILS ve Zlíně na tradiční jarní DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 

Ve ČTVRTEK 14. 3. 2024 po celý den od 9 do 17 hodin

nehtova-kosmetika

VSTUP ZDARMA

20% sleva na celý sortiment BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA (sleva platí pouze pro maloobchodní prodej, neboť naše zaregistrované profesionálky mají již své velkoobchodní slevy)

  • Prezentace nové jarní kolekce gel laků Shield a laků na nehty Solargel
  • Cenově zvýhodněné akce
  • Velkoobchodní ceny pro zaregistrované profesionálky 
  • Speciální překvapení pro zaregistrované profesionálky - luxusní DÁRKY při nákupu nad 3000 Kč nebo nad 5000 Kč
  • K nákupu nad 500 Kč milý dárek pro každého
  • Úžasné občerstvení - koláčky s rozinkami i bez rozinek, domácí zákusky, sýry
  • Prosecco alko i nealko z Vinotéky Králova vila Zlín

Čeká Vás příjemná neformální prezentace luxusních hypoalergenních profesionálních značek  nehtové kosmetiky BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA

Na celý sortiment těchto značek Vám určitě připraví radost při placení velice příjemná sleva 20% (platí pouze pro maloobchod). Těšit se tedy můžete na nákupy se slevou u sortimentu gel lakygelová modelážakryl, polyakrygel, laky na nehty, výživy, zpevňovače, pomocné tekutiny, manikurní pomůcky, pedikúrní pomůcky, SPA pedikúra i manikúra, krémy na tělo a ruce. Příjemná bude také akce 2+1 zdarma na veškeré barevné gel laky i klasické laky na nehty značky KINETICS. Takové slevy a  akce se opravdu vyplatí! Krásné nehty přece chce mít každá z Vás a barevných gel laků a laků na nehty přece není nikdy dost!! Navíc zároveň představíme novou jarní kolekci -  8 barevností gel laků Shield i laků na nehty Solargel. Kolekci již brzy najdete na našich stránkách v sekci Novinky. Akční cenové zvýhodnění se bude vztahovat i na novou kolekci.

Nejezděte k nám samy. Vezměte třeba i svou kamarádku, spolupracovnici a nebo někoho z rodiny. Udělejte si zkrátka výlet do Zlína a spojte návštěvu u nás s dalšími nákupy či jinou aktivitou v centru města či okolí, například ZOO Zlín Lešná.

Budeme moc rádi, pokud se za námi v tento den přijedete podívat a využijete možnosti se seznámit s luxusními značkami BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA i s námi osobně!

Opravdu se na Vás moc těšíme.

Eva a Ivan + tým BIO NAILS

spolecne-foto-rozesmata--upr - kopie

 

Prohlédněte si fotogalerii z loňského Dne otevřených dveří zde

Slevy pro profesionálky manikérky a pedikérky

Profesionálky - po registraci na našich stránkách www.bio-nails všechny produkty u nás nakoupíte za velkoobchodní ceny se slevami až 30%. Informace k registraci
Pokud se tedy poohlížíte po nové profesionální značce vysoké kvality, tak neváhejte a seznamte se s hypoalergenními produkty značek BIO NAILS a KINETICS! Budete určitě mile překvapeny :-))  Tyto značky Vás zkrátka okouzlí svou hypoalergenní kvalitou, pestrostí produktů, krásnými obaly i stálými novinkami. Nezbytností je poradenství  a možnost počátečního seznámení se s produkty a zaškolení práce s nimi ZDARMA.

Speciální překvapení pro všechny zaregistrované profesionálky na Dni otevřených dveří  - velmi hodnotné DÁRKY při nákupech nad 3000 Kč nebo nad 5000 Kč

Prezentovat produkty BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA bude na naší prodejně po celý den nejen náš tým BIO NAILS, ale také naše skvělé školitelky Petra Ducháčková a nail art designérka, známá svou účastí i výhrami na českých, slovenských i zahraničních soutěžích Mária Hubočanová ze Žiliny.  Její luxusní práce najdete jak na FB, tak i na Instagramu prettywoman_naildesign a v neposlední řadě také na našem Instagramu i FB Bio-nehty.