Fotogalerie Den otevřených dveří s Kinetics 2023

Den otevřených dveří s Kinetics byl vážně úžasný a věříme, že jste si jej užili stejně, jako my!

FOTOGALERIE 

IMG_20230316_180339

Srdečně děkujeme Vám všem, kteří jste se zúčastnili této tradiční akce v naší prodejně ve Zlíně!

Vysoká účast a úžasná atmosféra nás zavazují k tomu, abychom Vás nezklamali ani příští rok.

Děkujeme Vám všem zákaznicím a zákazníkům, kteří jste si udělali čas a přišli nás podpořit nejen příjemnou pohodovou atmosférou, ale i nákupem našich skvělých hypoalergenních produktů značky Kinetics, Bio-nails a Tuscada.  Naše nabídka obsahuje nejen profesionální nehtovou kosmetiku, ale také obličejovou, tělovou a vlasovou kosmetiku, vhodnou pro alergiky.

Jako vždy náš potěšilo, že jste k nám jeli i z velkých dálek - z Bánské Bystrice, Žiliny, Bruntálu, Olomouce či Brna! Zároveň přišli místní i přespolní, včetně dlouholetých zákaznic z okolí. Nesmírně si vážíme Vaší důvěry a věříme, že námi nabízené produkty Vás budou spolehlivě provázet ve Vašem profesionálním manikérském i pedikérském životě. Stejně tak jsme tu i pro Vás - ženy, které tvoříte nehty pro své vlastní potěšení.

Naší snahou bylo, abychom na naší prodejně vytvořili přátelskou, pohodovou atmosféru, s luxusními dobrůtkami od MM dortíky Hluk, domácími koláčky ze Zádveřic a Proseccem z Královy vily Zlín, které náš den příjemně naladili. Ale také jsme se snažili Vás co nejlépe seznámit s našimi kvalitními profesionálními hypoalergenními produkty, které jinde nenajdete, navíc pro profesionálky za velkoobchodní ceny! Akce 2+1 zdarma na gel laky Shield i laky na nehty Solargel od značky Kinetics Vám přišla vhod a je fajn, že jste jí hodně využili.

A naše novinka losování o 3 hodnotné ceny? Ta se určitě bude opakovat i v dalších letech! Gratulujeme všem třem výherkyním, které jsou jmenovány v našem videolosování ve fotogalerii.

Těší nás Vaše pozitivní hodnocení této příjemné neformální společenské akce a budeme se na Vás těšit zase někdy příště!

A nyní se prosím spolu s námi potěšte fotkami a videi - najděte tam i sebe, pokud jste u nás v tento den byli. Ještě jednou velké díky Vám všem za účast.

Eva a Ivan + tým Bio-nails Kamilka, Nikolka, Esterka, Viki a skvělá nehtová designérka Mária Hubočanová