Profi bruska na nehty

Profi bruska na nehty je v dnešní době již nezbytným pomocníkem při odstraňování gelového, polygelového, gel lakového či akrylového materiálu z nehtů. Zároveň může sloužit i na pedikúru a pomáhat nejen s úpravou nehtů na nohou, ale také odstraňováním ztvrdlé kůže za pomoci speciálních pedikérských kloboučků.

Profesionálka manikérka či pedikérka se zkrátka bez brusky vůbec neobejde a čím dál více žen volí nákup kvalitní brusky i pro domácí využití. Proč? No zkrátka proto, že ruční odstraňování zvoleného materiálu pomocí pilování profi pilníkem je časově velmi náročné. Dříve či později žena pochopí, že než ztrácet čas zdlouhavým ručním pilováním, je lépe investovat do nákupu výkonné brusky.

Začátečnice - nemusíte se obávat, že byste práci s bruskou nezvládly a nebo si nějak poškodily nehty. Kdo začíná, pustí si nejprve brusku na malý počet otáček a zkouší, jak se s ní pracuje. Důležité je při práci plynule pohybovat rukojetí s frézkou shora dolů a nezůstávat na jednom místě.

profi brusky

Profesionální bruska na nehty by měla mít aspoň 35000 otáček, výkon 35W a kvalitní systém chlazení, který zmenšuje riziko přehřívání a vyzařování tepla do okolí. Hluk přístroje při jeho zapnutí by měl být pro Váš komfort co nejvíce redukován na minimum. Ručka by měla být po spuštění stabilní, bez pocitu vibrací. Ideální je příslušenství nožní pedál, díky kterému je práce ještě komfortnější a rychle si na něj zvyknete. Samozřejmostí je certifikace s označením CE, že produkt vyhovuje všem evropským normám, český návod a informace o záruce. Pokud nejste profesionálka, je ze zákona na každou brusku záruka 2 roky. Pokud jste profesionálka, je na každém prodejci, jakou délku záruky si stanoví. Tato kvalitní bruska by také by měla být dobře uzavřena proti prachu, neboť ten se pak postupně dostává do motoru a může způsobit jeho přehřátí a zadření. Zároveň je ale důležité věnovat se pravidelnému čištění ručky od prachu, a to nejlépe u profesionálek jednou za měsíc. Jednou z variant snadného čištění je stlačeným vzduchem, který se používá na čištění klávesnic a notebooků. Každá bruska má volitelný obousměrný chod (volba pravo otáček nebo levo otáček) a funkci rukojeti Twist Lock, díky které pohodlně a rychle vyměníte frézu. Jedná se o "prstenec" na rukojeti, který se otáčí doprava nebo doleva.

Velmi důležité je také zvolit kvalitní frézy (nástavce), a to jak na odstraňování zvoleného materiálu, tak také speciální frézy na odstraňování kůžičky, kterým se říká kuličky. Profi frézy jsou v současné době v nabídce z tvrdokovových materiálů, například karbidových, volframových, titanových nebo keramických. Jsou rozdělené nejen podle tvrdosti, ale také mají různé tvary. Frézy mají vždy stejný průměr ukončení, takže ať už koupíte jakoukoli frézu, od různých výrobců, vždy by měla do Vámi zvolené brusky padnout.

Orientace v hrubosti frézek je většinou barevně označena proužkem přímo na fréze.

super jemná/extra fine žlutá
jemná/fine červená
středně hrubá/middle modrá
hrubá/coarse zelená
super hrubá/super coarse černá

Obecně platí, že hrubé frézy slouží k odstraňování gelu, akrylu, střední slouží k odstraňování polygelu nebo gel lakového materiálu, ostatní slouží na přírodní nehty, k jemnější finální úpravě nebo odstraňování kůžičky. Existují také leštící frézy na přírodní nehty, které slouží k okamžitému vyleštění nehtů do velmi vysokého lesku. Důležité je také věnovat se čištění frézek, a to buď ručně speciálním čističem frézek, který je z mosazných drátků a nebo pomocí kulaté frézy s tvrdými syntetickými štětinami. Díky nim vydrží frézky déle ostré a prodloužíte tak jejich životnost.

Nabídka cenově dostupných profi brusek

  • pro zavedené profesionálky
  • pro začínající manikérky
  • pro domácí využití

Bruska JMD-206 35W, s nožním pedálem - bílá, růžová, bledě modrá, černá

Pokud jste začínající manikérka, která má klientelu cca 3 zákaznice denně a nechcete v začátku investovat peníze do dražších brusek, určitě sáhněte po překrásně designově řešené brusce Bio-nails JMD-206 35W s nožním pedálem. 4 varianty barevností Vás nadchnou - můžete si vybrat takovou, která se bude nejlépe hodit do Vašeho nového salonu - bílou, růžovou, bledě modrou nebo černou.
Bruska má 35W, 35000 otáček, nožní pedál, silikonový stojan na odkládání ručky a základní sadu frézek. Určitě však doporučíme nákup vysoce kvalitní frézy z tvrdokovu a také kuličku na odstranění kůžičky, včetně čističů frézek. Výhodou této frézky je její dostatečný výkon i skvělý počet otáček, zároveň velice tichý chod, žádné vibrace ergonomicky tvarované rukojeti, která je kvalitní kovová, zároveň však ne moc těžká. Po zapnutí brusky na Váš stůl svítí modrými světýlky kontrolka o tom, že je zapnutá. Bruska na Vašem pracovním stole nezabere moc místa, její rozměr je příjemný i na případné cestování, vleze se do každého kufříku či kosmetické tašky. Certifikace CE - produkt vyhovuje všem evropským normám

Pokud nejste profesionálka a věnujete se úpravě nehtů pro své vlastní potřeby, případně pro svou rodinu a kamarádky, určitě se Vám vyplatí investice do této kvalitní a zároveň velice cenově dostupné pracovní brusky na nehty.

Profi bruska JMD-206 BÍLÁ 35W  Profi bruska JMD-206 RŮŽOVÁ 35W  Profi bruska JMD-206 MODRÁ 35W  Profi bruska JMD-206 ČERNÁ 35W

Video - představení profesionální brusky Bio-nails JMD-206

 
Nabídka cenově zvýhodněných sad na gelové nehty s bruskou a lampou - hypoalergenní
 
 
 

Profesionální bruska JSDA JD8M 35W, bez nožního pedálu, bílo-černá

Jedná se o značkovou profesionální brusku s výkonem 35W, 35000 otáček, v bílo-černé barvě Bruska má tvar trojúhelníku, je stabilní, na pracovním stole nezabere moc místa. K jejímu příslušenství patří základní sada frézek a silikonový stojan na rukojeť. Nemá možní pedál. Určitě doporučíme nákup vysoce kvalitní profesionální frézy z tvrdokovu a kuličky na odstranění kůžičky, včetně čističů frézek. Tato bruska je opravdu velice spolehlivá, stabilní, tichá, má velice jednoduchou obsluhu a její kvalitní kovová ergonomicky tvarovaná rukojeť při práci nevibruje, zároveň není moc těžká. Nákupem této brusky nikdy chybu neuděláte, je skutečnou zárukou kvality a stability. Certifikace CE - produkt vyhovuje všem evropským normám Profi bruska JSDA JD8M 35W je určena do zavedených profesionálních salonů, ale také je velmi vhodná i pro domácí využití.

Profesionální bruska JSDA JD8M

Nabídka cenově zvýhodněné sady na gelové nehty s bruskou a lampou 

sada na gelové nehty s bruskou JSDA a lampou

 

Profesionální bruska Marathon 3 45W, s nožním pedálem, bílá

Tato skvělá moderní spolehlivá profesionální bruska je svým výkonem opravdu velmi silná. Má 45W, 30000 otáček, s nožním pedálem. Její provoz je velice tichý. Má volitelný obousměrný chod otáček (volba pravo-otáček nebo levo-otáček). Ručka Je velmi vhodná do profesionálních salonů, dokáže vydržet celodenní zátěž, která je spojena se zavedeným salonem, který funguje od rána do večera. Je uzpůsobena tak, aby se do ní nedostával prach, spojený s broušením a má výkonný systém chlazení motoru. Rukojeť této brusky je velice kvalitní, při provozu absolutně nevibruje, je tichá a stabilní. V nabídce na českém trhu je více těchto značkových brusek, vždy je však potřeba porovnávat výkon těchto brusek. Většina e shopů nabízí tuto brusku s nižším výkonem, tedy 35W. K jejímu příslušenství patří nožní pedál, silikonový stojan na hlavici, sada základních frézek. Určitě však doporučíme nákup kvalitní frézy z tvrdokovu a také kuličky na odstraňování kůžičky, včetně čističů frézek. Certifikace CE - produkt vyhovuje všem evropským normám

Profesionální bruska Marathon

 

Profesionální bruska Strong 210 60W, s nožním pedálem, bílá

Tato skvělá profesionální manikúrní a pedikúrní bruska s vysokým výkonem je určena do salonů a provozů s každodenním vysokým počtem zákazníků. Má extrémně vysoký výkon 60W a 35000 otáček. Jedná se tedy, co se týká výkonu, o nejsilnější brusku z naší nabídky. Je stabilní a velice spolehlivá, u této brusky prakticky neřešíme žádné reklamace. Tato bruska na nehty má hermeticky uzavřený mikromotor v hlavě, který snižuje hladinu hluku o 20% ve srovnání s běžnými modely a navíc zabraňuje vnikání prachu do brusky. Volitelný obousměrný chod (volba pravo-otáček nebo levo-otáček). K jejímu příslušenství patří nožní pedál, silikonový stojan na ručku, sada základních frézek. Určitě však doporučíme nákup kvalitní frézy z tvrdokovu a také kuličky na odstraňování kůžičky, včetně čističů frézek. Práce s touto bruskou se vyznačuje vysokou spolehlivostí i odolností. Výhodou je také ergonomická konstrukce základny i ručky. Ručka se zámkem TWIST - LOCK v šedé barvě je velice stabilní, při práci absolutně nevibruje a není těžká. Bruska má až 18 otvorů pro frézky, což umožňuje při práci rychlou a přehlednou výměnu frézek. Certifikace CE - produkt vyhovuje všem evropským normám

Profesionální bruska Strong 210 60W

 

Pokud si nejste jisti nákupem brusky či jakéhokoli příslušenství nebo Vám cokoli není jasné z našeho popisu, určitě neváhejte nás kdykoli kontaktovat, a to jak telefonicky na čísle 777075875 (Eva), tak také na náš mail info@bio-nehty.cz. Jsme zde samozřejmě od toho, abychom Vám poradili a vysvětlili to, co potřebujete vědět.

Děkujeme, že jste náš text dočetli až sem a přejeme Vám příjemnou a rychlou práci s našimi profi bruskami na nehty.