Den otevřených dvěří se značkou Kinetics

Milé ženy - profesionálky manikérky, nehtové designérky, pedikérky a samozřejmě i Vy všechny ostatní, které máte rády luxusně upravené nehty bez kompromisů a pochybností!


Přijměte srdečné pozvání do naší prodejny v centru Zlína

Ve ČTVRTEK 24. 3. 2022 pořádáme Den otevřených dveří se značkou Kinetics, po celý den, od 9 do 17 hodin
 
04-spring2022_collectionpage_header_1_2-preview
 
Čeká Vás příjemná neformální prezentace luxusní hypoalergenní profesionální značky nehtové kosmetiky Kinetics, kterou jako jediní dovážíme do České republiky a prodáváme celý sortiment (gel laky Shield, gelová modeláž, akryl, polyakrygel, laky na nehty Solargel, výživy, zpevňovače, pomocné tekutiny, SPA pedikúra i manikúra, krémy na tělo a ruce)

Bude možné si produkty této značky nejen vyzkoušet, ale také nakoupit veškeré barevné gel laky i klasické laky na nehty za skvělou akční cenu! Taková akce se opravdu vyplatí, barevných gel laků a laků na nehty přece není nikdy dost!! 
Navíc zároveň představíme novou jarní kolekci 8 barevností gel laků Shield i laků na nehty Solargel. Kolekci již nyní najdete na našich stránkách v sekci Novinky pod názvem VIVA CITY.
 
Akční cenové zvýhodnění se bude vztahovat i na tuto novou kolekci
Zajímavostí značky Kinetics je také to, že vyrábí naprosto shodné barvy gel laků a klasických laků. Tyto produkty mají i shodné názvy a čísla. Je tedy možné mít naprosto identickou barevnost například na rukou ve formě gel laku a na nohách pak tu samou barvu ve formě klasického laku. 
 
Produkty této značky Vás nadchnou nejen svou vysokou kvalitou a dostupnou cenou, ale také skvělými obaly a v neposlední řadě také zdravotním hlediskem v hypoalergenní kvalitě (nově také produkty bez nejvíce problematické alergizující složky, kterou je HEMA).
 
DSC04060DSC04099DSC04073DSC04130
 
Profesionálky pozor! Všechny produkty u nás nakoupíte za velkoobchodní ceny se slevami až 20%. Pokud se tedy poohlížíte po nové profesionální  značce vysoké kvality, tak neváhejte a seznamte se s hypoalergenními produkty Kinetics!
Budete mile překvapeny, Kinetics Vás zkrátka okouzlí, stejně, jako nás, když jsme produkty této značky poprvé před několika lety naskladňovali.
 
Prezentovat produkty bude na naší prodejně po celý den naše skvělá spolupracující školitelka a nail art designérka, známá svou účastí i výhrami na českých, slovenských i zahraničních soutěžích -
Mária Hubočanová ze Žiliny 
Její luxusní práce najdete jak na FB, tak i na Instagramu prettywoman_naildesign a v neposlední řadě také na našem Instagramu i FB Bio-nehty.
 
Ke každému nákupu Váš čeká milý dárek, malé občerstvení a Prosecco :-)
Nejezděte k nám samy. Vezměte třeba i svou kamarádku, spolupracovnici a nebo někoho z rodiny. Udělejte si zkrátka výlet do Zlína a spojte návštěvu u nás s dalšími nákupy či jinou aktivitou v centru města či okolí.
Budeme moc rádi, pokud se za námi v tento den přijedete podívat a využijete možnosti se seznámit s luxusní značkou Kinetics
 
Vaše Eva a tým Bio-nails