Představení zimní kolekce SPY ME + inspirace

Rádi bychom vám představili novou kolekci zimních barev Kinetics. Těchto úžasných 8 barevných odstínů naleznete v řadě:

  • hypoalergenních laků SolarGel, který využívá prvky gelového laku k dosažení dokonalého lesku a dává mu gelový vzhled bez UV/LED lampy s výdrží 7-10 dní
  • hypoalergenních gel laků SHIELD, které vytrdíte v UV/LED lampě s výdrží až 3 týdny

Kinetics spy me

2022-11-kolekce-spy-me-2

Trendy zimní barvy laků SolaGel a gel laků SHIELD inspirovaných životem a touhou

 

#557 SAND STORM

Pískově béžová
Zklidňující béžová ztělesňuje individualitu. Tento odstín odráží části tepla hnědé a svěžest a chlad bílé. Je to silné a pozoruhodné zároveň, jako písečná bouře v poušti.

hypoalergenní lak Kinetics

SolarGel Kinetics


#558 GOLD FINGER

Odvážná zlatá.
Tento fascinující tón odhaluje pocit z okamžiků, kdy se dotknete něčeho, co se okamžitě změní ve zlato, jako byste předběhli čas a místo. Je to odvážný odstín s přidaným zlatým leskem, který inspiruje glam flashbacky.

Gel lak SHIELD

zimní barvy Kinetics


#559 TIME TO BOND

Šedá se zlatým prachem.
Tento téměř neutrální odstín implementuje okouzlující představy odraženého zlatého prachu. Šedá barva vás udrží v bezpečí, ale přidané zlaté třpytky vám umožní slavit svůj život každý den. Udržujte to elegantní a noblesní.

zimní barva 2022

zlatý prach na nehtech


#560 SKYFALL

Prašné nebe.
Lehce světle modrá, je to jako zimní obloha s matným, tmavším modrým prachem, který propadá a dodává tomuto klidnému a hravému odstínu specifické pocity. Jemný dotek pudrového nebe inspiruje a osvěží vaši zimní manikúru pro dobrodružná setkání.

zimní manikúra

hypoalergenní gel lak


#561 SUIT UP

Tmavě modrá.
Tento elegantní a vyzrálý odstín je ideální pro příležitosti, které vyžadují chytrý, ležérní styl. Barva, která představuje znalosti, sílu, integritu a vážnost, vás postaví na místo pro večerní dobrodružství. Tato tmavě modrá bude základním odstínem pro klasické okamžiky.

nehty bez alergií

elegantní nehty


#562 DARK BOUNDARIES

Tmavě fialová.
Temné hranice překročily hranici mezi elegantní šik a tajemným neznámem, které vás zavede do jiného světa zážitků. Tento tmavě fialový odstín je smíchán s jiskřivým prachem, aby vyjádřil slavnosti sezóny.

lak s gelovým efektem

hypoalergenní gel lak


#563 SPY ME

Fialová glazura.
Tento tmavě fialový zázrak je odstínem znásobujícím několik zázraků, mezi něž patří růžový prach, fialový základ, modré tóny a zlatý slavnostní nádech. Tajemná barva ovlivní každou náladu na špionážní úrovni, která může znát ta nejtemnější tajemství a umožní cokoli.

hypoalergenní lak SolarGel

barva zimy 2022


#564 POISON KISS

Jedovatá růžová
Tento nasycený neonově růžový odstín je inspirován tím, jak módní přehlídka Valentino AW 2022 odfoukla a zcela infikovala kosmetický průmysl tímto úžasným a intenzivním odstínem růžové. Jeho odvážné a velkolepé pohyby shrnují kolekci a dodávají pikantní chuť, kterou si zapamatujete.

lak bez UV/LED lampy

inspirace Valentino AW 2022