HEMA free - nová éra gel laků od Kinetics

hema free gel polish

 

Vyzkoušejte novou řadu gel laků - HEMA free!

Společnost Kinetics vždy přemýšlela o tom, jak zajistit, aby výrobky, které vyrábí, byly kvalitnější, snadněji použitelné a zdravotně bezpečnější pro všechny zákaznice.  Zjistěte vše, co potřebujete vědět o monomeru HEMA a proč představujeme novou řadu gel laků HEMA free.

 

hemafree

 

CO JE HEMA A PROČ BYLA DOPOSUD V GEL LAKU?

Gel lak obsahuje monomery a jedním z nejpoužívanějších monomerů je HEMA.

HEMA se používá téměř ve všech gel lacích na světě a je tomu tak od samého začátku průmyslu gel laků, protože HEMA pomáhá zlepšovat přilnavost a viskozitu gel laku. Doposud byl také ve všech produktech značky Kinetics - gel lacích Shield, ale nyní se vše mění!

 

hema free

 

JAKOU ŠKODU MŮŽE HEMA ZPŮSOBIT A JAK?

Při použití bez řádné péče a vystavení holé pokožce může HEMA proniknout do pokožky a v některých případech způsobit nežádoucí kožní reakce jako svědění, puchýřky, odlupování a zarudnutí kůže, zkrátka alergickou reakci.

HEMA má velmi malou velikost molekul a dobře se rozpouští ve vodě. Díky tomu má schopnost proniknout hluboko do pokožky. Bohužel to není dobré pro kůži, protože může občas u citlivých jedinců způsobit zánětlivé alergické reakce.

 

Hema free Kinetics 

PROČ V KINETICS VYROBILI NOVOU ŘADU PRODUKTŮ BEZ HEMY? 

V laboratoři výzkumu a vývoje Kinetics neustále přemýšleli o tom, jak zlepšit bezpečnost produktů, aniž by obětovali jejich skvělou kvalitu. Přeformulovali své výrobky tak, aby byly bez dráždivé složky HEMA a výrazně tak snížili riziko podráždění pokožky jak pro profesionály, tak také jejich zákazníky v oblasti profesionální nehtové kosmetiky!

Vybrali mnohem bezpečnější a dražší přísadu, HPMA, která má větší molekuly a nerozpouští se ve vodě, takže nemůže tak snadno proniknout do pokožky. Není považována za dráždivou složku. Všem ženám, které doposud trpěly alergiemi na klasické gelové produkty, se tak otevřela zcela nová cesta, kdy mohou bezpečně a s radostí si užívat krásných upravených gelových nehtů bez nepříjemných alergických reakcí!

Věříme, že zdravotně bezpečnější antialergické gelové laky značky Kinetics bez dráždivé složky HEMA se stanou novým průvodcem ve světě profesionální nehtové kosmetiky! A to nejen pro všechny profesionálky, ale  i ženy pro domácí využití. Nečekejte, až se alergie projeví! Pracujte rovnou se skvělými hypoalergenními produkty značky Kinetics a užívejte si této luxusní kvality. Vaše nehty si tuto neskutečně příjemnou péči zaslouží! 

Produkty Hema
 

 

PROČ SI MÁM VYBRAT PRODUKTY BEZ HEMY?

Produkty bez HEMA byste si měli vybrat, pokud chcete:

  • Přilákat zákazníky se známou citlivostí na klasické gelové laky nebo získat  zpět ztracené zákazníky
  • Přilákat zákazníky, kteří pečují o své zdraví a chtějí minimalizovat jakákoli zdravotní rizika, včetně těhotných a kojících žen
  • Buďte první, kdo budete sledovat nadcházející průmyslové standardy v oblasti profesionální nehtové kosmetiky
  • Vybudujte si image profesionálky, jako zodpovědné a pečující v podnikání, kde pracujete s lidským tělem a s tím spojeným zdravím svým i Vašich klientek
  • Nová řada HEMA free není stoprocentní zárukou bez alergie, ale má výrazně snížená rizika, takže stojí za to zkusit získat zpět svou původní zákaznici s alergií a nebo si zkusit zajistit zcela novou klientelu žen, které mají alergie na klasické gelové produkty a nebo těch, které chtějí pro své přírodní nehty jen to nejlepší

 

shield-hema-free-1     shield-hema-free     shield-hema-free-2

Otázky & Odpovědi

 

JE NOVÁ PRODUKTOVÁ ŘADA HEMA FREE NEALERGICKÁ?

Ne to není. Zákazník může být citlivý i na jiné složky gel laku. Základním pravidlem pro minimalizaci jakýchkoli alergických rizik je vyhýbat se dotyku pokožky s výrobkem a řádně jej vytvrzovat lampou dobré kvality.

 

BUDOU VŠECHNY KINETICS GELY VE KVALITĚ HEMA FREE?

Nakonec ano, ale ne všechny najednou. Začneme gelovými produkty podkladovými, vrchními lesky, 8 odstíny barev a poté, během 1 roku, budou všechny produkty Shield bez HEMY. Na každé lahvičce postupně najdete označení PRODUCT DOES NOT CONTAIN HEMA , tedy produkt neobsahuje složku HEMA

 

BUDE KVALITA PRODUKTU BEZ HEMY ROZDÍLNÁ?

Hlavním cílem značky Kinetics bylo vytvořit nejen produkty stejné kvality, ale šlo se ještě dál...  Všechny testy, kterými  porovnávali nové produkty s původními ukázaly, že výsledky nových produktů byly hodnoceny ještě lépe než původní!!! Produkty bez složky HEMA se tak u značky Kinetics stávají naprosto bezkonkurenční cestou pro gelové nehty a trendy další generace v oboru profesionální nehtové kosmetiky. Výzkum v této oblasti nikdy nekončí a značka Kinetics je zárukou stále vyšší a bezpečnější kvality pro Vaše nehty i nehty Vašich klientek.

 

BUDE HEMA BRZY ZAKÁZÁNA V GEL LAKOVÝCH PRODUKTECH?

Ještě to není rozhodnuto a nemůžeme zaručit, že bude HEMA za pár let zakázána. Je však zakázáno používat ji v kosmetických přípravcích, které se aplikují na kůži. A je povolena pouze v nehtových produktech pro profesionální, nikoli domácí použití.