Fotogalerie ze Dne otevřených dveří 14.3.2024

Naše milé zákaznice, Vaše účast na našem letošním Dnu otevřených dveří 14.3. 2024, pořádaném ke 14. výročí otevření našeho obchodu, byla dechberoucí!

Opravdu moc Vám děkujeme za hojnou účast a také ochotu přijet k nám z velké dálky ze všech koutů České i Slovenské republiky! Setkání s Vámi všemi bylo velmi příjemné a věříme, že se spolu všichni potkáme i v příštím roce, kdy budeme slavit 15.výročí otevření našeho obchodu, opět začátkem března :-))

 

Zde se můžete podívat na všechna videa a fotografie - FOTOGALERIE

A na závěr nám dovolte, abychom Vám poděkovali za velice milé zpětné reakce! Volali jste nám a nebo psali, oprvadu moc nás to těší, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas a ozvali se nám. Za Vás za všechny zveřejňujeme jeden z mailů, který jsme od Vás dostali:

Poděkování od paní Ivany

Dobrý den,

ráda bych Vám touto formou poděkovala za naprosto luxusní přístup pro smrtelníka jako jsem já. Zavítala jsem na den otevřených dveří a bylo kouzelné. Nikdy jsem nezažila aby se mi někdo takto perfektně věnoval. Děkuji paní která přesně věděla co potřebuji a věnovala mi maximální úsilí. Dále bych ráda poděkovala paní majitelce Evičce - vy jste tak velice příjemný člověk na pravém místě a za rady taktéž z celého srdce děkuji. Nakupuji pouze u Vás a vzhledem k tomu, že se mnou byla i dcera tak v tom budeme nadále pokračovat společně.
Ještě jednou DĚKUJI. Přeji krásný den, Ivana