Den otevřených dveří s Kinetics 2023

IMG_20220324_173309

Milé ženy - profesionálky manikérky, nehtové designérky, pedikérky a samozřejmě i Vy všechny ostatní, naše milé zákaznice, které máte rády luxusně upravené nehty bez kompromisů a pochybností!

 

Přijměte srdečné pozvání do naší prodejny BIO-NAILS ve Zlíně na tradiční DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ se značkou KINETICS

Ve ČTVRTEK 16. 3. 2023 po celý den od 9 do 17 hodin 

 

VSTUP ZDARMA

  • Prezentace nové jarní kolekce gel laků Shield a laků na nehty Solargel
  • Cenově zvýhodněné akce značky Kinetics
  • Velkoobchodní ceny pro zaregistrované profesionálky 
  • Speciální překvapení pro zaregistrované profesionálky - velmi hodnotný DÁREK při nákupu nad 3000 Kč, katalog Kinetics zdarma
  • K nákupu nad 500 Kč milý dárek pro každého
  • Zdobení nehtů pro Vás zdarma od nehtové designérky Márie Hubočanové
  • Úžasné občerstvení a Prosecco

WhatsApp Image 2022-11-29 at 14.20.05

Čeká Vás příjemná neformální prezentace luxusní hypoalergenní profesionální značky nehtové kosmetiky Kinetics, kterou exkluzivně dovážíme do České republiky a prodáváme celý sortiment (gel laky Shield, gelová modeláž, akryl, polyakrygel, laky na nehty Solargel, výživy, zpevňovače, pomocné tekutiny, SPA pedikúra i manikúra, krémy na tělo a ruce).
Bude možné si produkty této značky nejen vyzkoušet, ale také nakoupit veškeré barevné gel laky i klasické laky na nehty za skvělou akční cenu! Taková akce se opravdu vyplatí, barevných gel laků a laků na nehty přece není nikdy dost!! Navíc zároveň představíme novou jarní kolekci 8 barevností gel laků Shield i laků na nehty Solargel. Kolekci již brzy najdete na našich stránkách v sekci Novinky. Akční cenové zvýhodnění se bude vztahovat i na novou kolekci.

Nehtová kosmetika Kinetics

Zajímavostí značky Kinetics je také to, že vyrábí naprosto shodné barvy gel laků a klasických laků. Tyto produkty mají i shodné názvy a čísla. Je tedy možné mít identickou barevnost například na rukou ve formě gel laku a na nohách pak tu samou barvu ve formě klasického laku. 

Produkty této značky Vás nadchnou nejen svou vysokou kvalitou a dostupnou cenou, ale také skvělými obaly a v neposlední řadě také zdravotním hlediskem v hypoalergenní kvalitě - produkty bez nejvíce problematické alergizující složky, kterou je HEMA, vhodné i pro citlivé ženy a alergičky.

WhatsApp-Image-2023-01-04-at-15.59-1

Slevy pro profesionálky

Profesionálky - po registraci na našich stránkách www.bio-nails všechny produkty u nás nakoupíte za velkoobchodní ceny se slevami až 30%. Informace k registraci
Pokud se tedy poohlížíte po nové profesionální značce vysoké kvality, tak neváhejte a seznamte se s hypoalergenními produkty Kinetics! Budete mile překvapeny, Kinetics Vás zkrátka okouzlí, stejně, jako nás, když jsme produkty této značky poprvé před několika lety naskladňovali.

Speciální překvapení pro všechny zaregistrované profesionálky - velmi hodnotný DÁREK při nákupu nad 3000 Kč! 

Prezentovat produkty Kinetics bude na naší prodejně po celý den nejen náš tým Bio-nails, ale také naše skvělá školitelka Viktorie Moravcová a nail art designérka, známá svou účastí i výhrami na českých, slovenských i zahraničních soutěžích Mária Hubočanová ze Žiliny. V tento den si můžete od ní odnést malou památku - jeden nehet nazdobený jejím originálním nápadem. Její luxusní práce najdete jak na FB, tak i na Instagramu prettywoman_naildesign a v neposlední řadě také na našem Instagramu i FB Bio-nehty. 

Ke každému nákupu nad 500 Kč každou z Vás čeká milý dárek, úžasné občerstvení a Prosecco.

Nejezděte k nám samy. Vezměte třeba i svou kamarádku, spolupracovnici a nebo někoho z rodiny. Udělejte si zkrátka výlet do Zlína a spojte návštěvu u nás s dalšími nákupy či jinou aktivitou v centru města či okolí, například ZOO Zlín Lešná.

Budeme moc rádi, pokud se za námi v tento den přijedete podívat a využijete možnosti se seznámit s luxusní značkou Kinetics i s námi osobně!

Těšíme se na Vás. 

Vaše Eva a tým Bio-nails

Prohlédněte si fotogalerii z loňského roku ZDE.